Jaspis zelený s lístečkem 8mm

Tento náramek z jaspisu nejenom ozdobí vaše zápěstí, ale zároveň vám bude každodenním ochráncem, posílí vaši srdeční čakru, pomůže zrychlit uvažování a organizační schopnosti. S láskou vyrobený na ostrově bohů Bali.

Velikost kamenů 8mm.

Náramek je navlečen na elastickém materiálu. Pro Vaše maximální pohodlí ho nabízíme ve dvou velikostech. Obvod ruky: S – 15 cm a M – 16 cm

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Katalogové číslo: NARAPOLO203 Kategorie: ,

Jaspis proslul jako „nejlepší živitel“. Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Používá se při léčbě, sjednocuje všechny aspekty života. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení. Každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší.

V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů. Dodává odvahu pronikat důrazně ke kořeni problému. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě nezbytně dochází.

V duševní rovině napomáhá jaspis při rychlém uvažování. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy.

Hmotnost 20 g
Velikost

S, M

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.